Duel2.Com  
•   Home  •  Rules  •  Your Account  •  Forums  • Newsletters  •
Navigate
· Home
· Content
· Encyclopedia
· Forums
· Members List
· Newsletters
· Old Newsletters
· Private Messages
· Setup
· Tourneys
· Your Account
User Info
Welcome, Anonymous
Nickname
Password
(Register)
Membership:
Latest: gunsmith
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 19792

People Online:
Visitors:
Members:
Total: 0
Duel2.Com: Forums

Duel2 :: View topic - Something went kaboom
 Forum FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topicReply to topic
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
The_Master
Advanced Expert Poster
Advanced Expert Poster


Joined: Oct 16, 2011
Posts: 188
Location: Shawnee, KS

PostPosted: Tue Nov 15, 2011 6:30 am Reply with quoteBack to top

Any word on what happened the past couple days? From the looks of it the database server went belly up. Glad it is back today, hopefully back for good.

_________________
The Master, mgr of:
Dark Overlords (21)
Giant Killers (32)
View user's profileSend private message
Lee
Site Admin
Site Admin


Joined: Jun 25, 2002
Posts: 86

PostPosted: Wed Nov 16, 2011 5:56 pm Reply with quoteBack to top

Many hypotheses but no actual answer. Restarting the server and/or stopping/starting services will get it going for a little while, then it gradually slogs back down. Memory usage seems higher than what I'd expect but there is no obvious culprit. It may be a hardware issue. I'm still working on tracking it down. Sorry it's annoying.
View user's profileSend private message
Assurnasirbanipal
ArchMaster Poster
ArchMaster Poster


Joined: Oct 21, 2002
Posts: 1448
Location: San Jose, CA

PostPosted: Wed Nov 16, 2011 6:37 pm Reply with quoteBack to top

Lee,
Sounds like a HW issue, but...

1) Check for Viruses
2) Check incoming traffic (Someone trying to hack / denial of service / etc)

If a HW issue, good luck. Those aren't fun, especially since it works on reboot.
View user's profileSend private messageVisit poster's website
Crip
Advanced Expert Poster
Advanced Expert Poster


Joined: Jan 24, 2010
Posts: 116

PostPosted: Wed Nov 16, 2011 8:26 pm Reply with quoteBack to top

Assurnasirbanipal wrote:
Lee,
Sounds like a HW issue, but...

1) Check for Viruses
2) Check incoming traffic (Someone trying to hack / denial of service / etc)

If a HW issue, good luck. Those aren't fun, especially since it works on reboot.


At first, I couldn't figure out why this would be a Hyborian War Issue.....
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB 2.0.10 © 2001 phpBB Group

Version 2.0.6 of PHP-Nuke Port by Tom Nitzschner © 2002 www.toms-home.com
Forums ©
:: fisubsilver shadow phpbb2 style by Daz :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::